torstai 1. heinäkuuta 2010

takaaja vääntää

Takaaja on ottanut yhteyttä oikeusaputoimistoon, koska pitää pankin toimia epäilyttävinä. Asiaa tutkitaan, ensimmäinen kommentti oli että kyllä tosiaan, vaikuttaa ihmeelliseltä että pankki voi maksattaa sekä velallisella että takaajalla samanaikaisesti niin paljon (entinen lainanhoito 550 e / kk, nyt pankki vaatii maksettavaksi 950e/kk).

Vaikka takaaja joutuisikin lopulta maksamaan 'vain' korkoja, mitä hän itse ehdottaa, tunnen suurta häpeää ja syyllisyyttä siitä, että olen saattanut hänet tähän tilanteeseen.

4 kommenttia:

 1. Hei, eksyin sivuillesi ihan vahingossa. Olen itse melko velkaantunut, mutta maksutiedot kunnossa, ja vakaa aikomukseni on päästä pinnalle ja uida kuivalle maalle viiden vuoden sisään. Tsemppiä omaan taipaleeseesi ihan hirveästi! En oikein voi edes käsittää, miten paljon voimia tämänhetkinen elämäsi raha-asioiden suhteen vie! Kaikkea hyvää sulle!

  k

  VastaaPoista
 2. Hei, missä mennään miten elämä on jatkunut kun tekstit loppuvat tähän?

  VastaaPoista
 3. Hei, miten kävi takaajien kanssa, mitä joutuivat pankille maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takaaja joutui maksamaan niin paljon, että joutui realisoimaan vakuuksi asetetun omaisuuden. Suurin velkoja on pankki, joka pitää huolen siitä, että saa melkein kaiken. Olin kuvitellut, että kaikki velkojat ovat samassa asemassa, mutta pankki kyllä osaa pitää puolensa.

   Poista