torstai 1. heinäkuuta 2010

ei tämä vielä mitään

Ihan kuin taloudelliset vaikeudet eivät olisi tarpeeksi, näyttää siltä että on työpaikka vaarassa. Firma haluaa päästä eroon työntekijöistä, mutta koska irtisanomiset eivät näytä hyvältä, savustetaan mm. meikäläistä ulos (pitkä juttu, en nyt mene yksityiskohtiin, luottamusmies sanoi ettei ole nähnyt näin törkeää tapausta aikoihin) .

Ellen itse olisi taloudellisesti tässä jamassa, savustuisin erittäin mielelläni ulos eikä edes yskittäisi. Muta kun kerta kaikkiaan tarvitsen sen työn! Ei ole vielä (?)talous lähtenyt pyörimään niin että se näkyisi avoimissa alan työpaikoissa. Viikon sen jälkeen, kun minun annettiin ymmärtää että olisin ehkä onnellisempi jossain muussa työpaikassa, jaksoin pinnistellä ja sain jostain ihmeestä voimaa tehdä uusi suunnitelmiakin. Mutta sitten iski täydellinen lamaannus. Raahauduin työterveyslääkärille ja luettelin listaamani fyysiset oireet kuin robotti. Lääkäri totesi, ettei minusta ole mitään iloa firmalle tässä kunnossa, ja määräsi sairaslomalle.

10 kommenttia:

 1. Moi,
  tsemppiä. Olen itse käynyt velkajärjestelyn läpi ja olen nyt "kuivilla". Aika rankat 5 vuotta on edessä, ja voit varautua kaikkeen mahdolliseen ikävään.
  Jaksamista!

  VastaaPoista
 2. Sairasloma kuulostaa ihan hyvältä vaihtoehdolta. Jos firma riistää sinua, niin riistä tuplasti takaisin. :)

  PS. sivupalkissa lukee, ettet halua mainostaa pikavippejä tai perintätoimistoja. Jos sijoittaisit blogisi omalle domainille, niin voisit laittaa blogiisi juuri sellaisia mainoksia kuin itse haluat.

  VastaaPoista
 3. Voimia, monenlaisessa pyörityksessä asioiden järjestelyn kanssa olet ollut, toivottavasti elämä alkaa helpottamaan. Olisi myös mielenkiintoista kuulla hieman taustoja tilanteesta, jos joskus jaksat asiasta kirjoittaa. Mietin miten paljosta olette joutuneet luopumaan, eikä se varmasti ole ollut helppoa. Vaikka vähän kliseiseltä kuulostaakin; se mikä ei tapa, vahvistaa.

  VastaaPoista
 4. Jos oikein pahaksi menee työpaikalla niin itse ehdottaisin että rupeat neuvottelemaan josko he maksaisisivat sinut ulos. Eli pyydät härskisti niin paljon rahaa että saat sillä kuitattua velkojesi pääomia pois.

  VastaaPoista
 5. Hei,
  jaksamista sinulle! Miltä tilanteesi työn kanssa vaikuttaa nyt?

  VastaaPoista
 6. Hei,
  toivottavasti voit paremmin. Oletko lopettanut blogin kirjoittamisen? Olen odottanut uusia postauksia kauan, nyt lähinnä vain kuullakseni, että kaikki olisi edes jotenkuten kunnossa.

  Yst. terv.
  pitkäaikainen lukija

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Olisi mukava tietää miten asiat nyt sujuvat, vuoden jälkeen? Toivottavasti olet saanut elämäsi kuntoon.

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Löysin blogiisi hetkittäin ja luin samantien läpi. Mitä sun elämääsi tällä hetkellä kuuluu? Toivon kaikkea parasta ja voimia.

  VastaaPoista