maanantai 8. joulukuuta 2014

Pieni joulunalusangsti

Voihan piparkakkutalo! Kumminkin on velaksi rakennettu, ja kohta sokerikuorrutteiset asukkaat joutuvat työttömiksi söpöläisinä olemisesta ja sitten menee kaikki...Pieni joulunalusangsti lienee sallittua.

Oli vuokraisäntä sitten delegoinut rästien primiset Lindorffille. Maksu tai häätö. Olisi sääli lähteä 20 vuoden jälkeen 'sukutalosta', joka kuitenkin on suhteellisen edullinen (neliömäärään nähden, yleiseen tasoon verrattuna...). Puhelu Lindorffille ja sopimus,  sitten kaapimaan kaikkia mahdollisia rahoja esiin, ja ensimmäinen erä maksuun. Huh! Ja kun yhteen suuntaan kumartaa, niin toiseen pyllistää, eli muille velkojille puolestaan on selittelemistä.

Business on kaatua verovelkoihin. En kuitenkaan heitä hanskoja tiskiin, vaan laitan jälleen kerran jäitä hattuun. Pää alkaa tosin olla jo aika turtana.
2 kommenttia:

  1. Kiitos blogistasi. Olen seurannut blogiasi ja odotan lisää. Olen itkenyt ja nauranut lukiessani päivityksiäsi. Olen hakenut velkajärjestelyä ja odotan päätöstä. Tämä aika on kiduttavaa. Olen saanut lohtua blogistasi. Elämä jatkuu tämänkin jälkeen. Ripaus huumoria auttaa kestämään. Voimia sinulle. Annahan kynän sauhuta.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, ja tsemppiä sulle!

    VastaaPoista