lauantai 31. joulukuuta 2016

Toivorikkaita ajatuksia

Olen lukenut viimeaikoina, kuinka monet velkaantuneet ovat ulkomaille muutettuaan saaneet uuden mahdollisuuden, koska luottotiedottomuus ei seuraa sinne. Ovat vuokranneet asunnon, avanneet pankkitilin, ottaneet vakuutuksia, ja tehneet muita tavalliseen elämään liittyviä asioita. Joten olen alkanut itsekin harkitsemaan ulkomaille muuttoa, selvitellyt asioita ja hakenut paria työpaikkaa.

Kun mainitsin tästä eräälle ystävälleni, hän sanoi: 'Itseään ei pääse pakoon'. Mutta enhän minä itseäni haluakaan paeta, vaan tätä mahdottomuutta ja toivottomuutta! Itse asiassa tykkään itsestäni aika paljon ollakseni tällainen törppö ja hieman ylipainoinen. Viettäisin mieluusti enemmän aikaa ihan vaan itsekseni. Siellä ulkomailla.

Visioin tällaista: saisin työpaikan (ihan mitä vaan työtä jota voin tehdä ja josta saa rahaa) esimerkiksi Ranskasta. Ilmoittaisin velkojille, että heippa, nyt minulla on työpaikka, tehdäänkö joku kohtuullinen suunnitelma? Elelisin siellä normaali(hko)a elämää. Mies menisi omia reittejään, joten voisin jopa suunnitella omaa talouttani. Voi hitsi, alkaa kuulostaa koko ajan paremmalta!

Näihin toivorikkaisiin ideoihin päätän tämän vuoden.  Ihanaa uutta vuotta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti